vrijdag 1 juni 2018

Okergeel wiegdeken met honingraat patroon

Dit okergele 'Honeybee' wiegdekentje was mijn project voor onderweg; als we op zondag naar mijn schoonmoeder gingen, als we een flink stuk moesten rijden met de auto, of als ik met de kinderen naar de speeltuin ging nam ik het mee zodat ik er weer een aantal toeren aan kon haken.
In de speeltuin werd ik een keer oma genoemd door een klein meisje, want de oma van dat kindje haakte ook regelmatig, vader verontschuldigde zichzelf gelijk maar ik zei dat het gewoon mijn eigen schuld was, ík zat tenslotte te haken! Hahahaha!

Nu is hij dan klaar en wil ik natuurlijk gráág dat hij ook gebruikt gaat worden, maar omdat wij (én vrijwel iedereen in onze omgeving) hebben besloten dat ons gezin compleet is staat hij inmiddels te koop in mijn Etsy winkeltje!

Het patroon van dit dekentje is van mijzelf, het is een honingraat patroon met een klein bijtje in het midden, vandaar dat ik hem de naam 'Honeybee' heb gegeven! <3

 

 


Hij is gemaakt met het heerlijk zachte Stylecraft special DK in de kleur Gold <3.

4 opmerkingen:

  1. Hoi Irene, wat een geweldig dekentje. Staat je patroon ook te koop in je etsy winkeltje? Zou hem heel graag ook willen haken!
    Groetjes Margot

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen